diumenge, 6 de gener del 2008

EUSKAL PRESÓ

És indignant el que el govern espanyol ha dut a terme aquesta última meitat de l'any.
El Govern amb el senyor Rubalcaba al cap davant del ministeri d'interior, ha dut a terme una neteja de pensament, ara ja no nomès fiquen a la presó als terroristes de la ETA, sinó que si fos per ells hi ficarien tots els que parlen de sobirania o d'independencia... de fet tota la plana major de batasuna avui, está engarjolada, així com qualsevol altre que parli o pensi com ells!

Aquesta és la espanya plural de la que parla en Zapatero! d'aquesta espanya encara hi ha qui espera treure'n beneficis, de poder-hi col·laborar per avançar en la sobirania dels pobles... francament no entenc com pot encara algú pensar que d'un govern que engarjola idees, se'n pugui esperar rés de possitiu.

Penso que ara és el moment de que la gent comenci a entendre que PSOE no és el vot anti-PP i cal fer entendre a la ciutadania que votar PSOE és votar PP almenys pel que fa a la branca nacionalista, evidentment les polítiques socials no són les mateixes! Però que ningú pensi que a Catalunya li anirà millor si está el PSOE.

Enfi, creueu els dits per evitar pactes PP-PSOE en temes com la llei electoral, ordenació territorial i administració de competencies.

Apa: Salut i República!!

Edu
foto: (www.avui.cat)

2 comentaris:

arnau ha dit...

ei gent!!

sóc l'arnau!, altrament conegut com l'ilergeta coix...

la convalecència m'ha tingut apartat de la lluita activa últimament, però us segueixo desde la distància....no penseu que esteu sols i perduts en l'inmensitat egarenca...

si el genoll i la facultat em deixen respirar una mica tornaré aviat. ens veiem!

Llibertat!!!

P.D.: el bloc està de puta mare...de qui us l'heu copiat?¿xd

Eduard González ha dit...

Ei Arnau!! Això és de collita propia tiu... jejeje wno almenys els que jo escric.. dels altres no puc dir rés...

Un dia d'aquets et faig un truc i et paso a buscar... pro tink l'aigua al coll sempre...!!

Ens veiem company!!!