dimecres, 21 de novembre del 2007

La Generalitat Valenciana torna a intentar-ho

Ja ho van provar un cop, i ara ho tornen a intentar.
La setmana que ve (encara no han dit el dia) la Generalitat Valenciana intentarà de nou tallar les emisions de TV3 que provenen del repetidor de la Carresqueta (Alacant).
Davant d'aquesta decisió cal remarcar les paraules d'en José Ignacio Pastor, representant del PSPV al consell d'administració de la Ràdio Televisió Valenciana, que d'avant d'aquest fet autoritàri va dir que "impedeix que les empreses valencianes puguin promocionar-se amb facilitat al Principat i a les Illes" cosa que ens aclara les prioritats dels diferents grups que es manifesten en contra de la prohivició de Tv3. És més important un negoci que la llibertat d'expressió? (socialistes..aixi m'agrada).

Desde ERPV demanen la movilització popular, un cop trencades les negociacions per tal de poder veure Canal 9 i Punt 2 ( la veu del PP o altrament dit "Televisió Valenciana" ) a Catalunya i tancats els procesos institucionals i judicials, després d'haver fet pressió a Madrid, l'unica via que queda ja no és questió de política, valencians i valencianes, catalans i catalanes, hem de fer sentir la nostra veu! Hem de lluitar pels nostres drets, hem de fer-nos escoltar!

Per la llibertat d'expressió i per la libertat com a ciutadans i ciutadanes, només hi ha una solució: Independència!