divendres, 16 de gener del 2009

L’Assemblea local de les JERC-Terrassa escullen Eduard González nou portaveu local.

L’assemblea local reunida el passat dimecres 14 de gener, va escollir la nova direcció local, així com el representant de Terrassa al Consell Nacional de la organització.

El passat dimecres 14 de gener va tenir lloc l’Assemblea local de Terrassa, de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC).

Eduard González, actualment membre de la permanent comarcal, va ser escollit nou Portaveu local, juntament amb la reelecció de la Mireia Bercial com a Secretària d’Organització. A més Rafael Boada, fou escollit Conseller Nacional.

Segons Eduard González, les JERC a Terrassa, es troben en un moment molt dolç, gràcies a la bona feina que s’ha fet els últims anys.
Aquesta nova etapa, ha de servir per col·locar al partit, al centre del debat polític de la ciutat, Per González “Les JERC, som la veu del jovent egarenc, som la plataforma que tenen els joves per canviar allò que no els agrada, aquí podran exposar les seves idees, els seus projectes, els seus suggeriments, pels quals, les JERC treballarem, per fer-los realitat!!”.

La secció local de Terrassa, és una de les més nombroses de la organització, compta amb una forta influència a la federació comarcal i a la regional. Col·labora també amb les seccions locals veïnes, oferint-los suport logístic i humà, a fi i efecte de millorar la xarxa de seccions locals de que disposen les JERC, arreu dels Països Catalans.

2 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Felicitats a la nova executiva!! A treballar!

Salut!