dissabte, 20 de setembre del 2008

Nou curs polític!

Des de fa algunes setmanes, a Terrassa, les JERC ens hem posat en marxa. Hem plantejat els objectius d'aquesta nova temporada, i hem començat a treballar en les noves campanyes.

Des de JERC-Terrassa denunciarem la pobre activitat de la Regidoria de Joventut de la nostra ciutat, reclamarem la devolució de la Casa del Poble (c/Cremat, 9) ara en mans de l'Estat Espanyol. A més posarem en marxa un seguit de xerrades, taules rodones i actes per donar a coneixer l'independentisme als col·lectius d'immigrants, dins la campanya que les JERC-Vallès Occidental duen a terme a la nostra comarca.

També ens hem proposat millorar les nostres eines de comunicació, com són el Blog de les JERC-Terrrassa (http://jercterrassa.blogspot.com) i la publicació trimestral "El Teler".
Intentarem millorar les relacions amb la resta d'entitats juvenils de la ciutat, col·laborarem en la organització i execució del Jove Tu També Pots... per Festa Major.

Com cada any, organitzarem diferents actes commemoratius i reivindicatius com ara el 15 d'Ocubre on recordem l'afusellament de l'ex-president Lluís Companys a les 6 del matí. Pel 6 de decembre recordem a la ciutadania que aquesta Constitució no l'hem votada i no és la nostra. Per Sant Jordi muntem juntament amb ERC una parada a la plaça vella on vendrem llibres i roses.

Tot això sense deixar de banda l'actualitat política de la nostra ciutat, fomentant el debat i la opinió de la ciutadania, exigint sempre el màxim de l'administració local.