dimarts, 16 de juny del 2009

Congrés Comarcal del Vallès Occidental

El passat dissabte 13 de juny, les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya varen celebrar el seu congrés comarcal a Terrassa. El motiu del congrés era renovar la permanent comarcal, màxim òrgan de gestió de les JERC a la comarca, i escollir-ne també nou portaveu.

La nova permanent, encapçalada per n’Enric del Amo, de Cerdanyola, havia de recollir el testimoni del fins ara portaveu comarcal, en Carles Caballero. El portaveu sortint, en el seu informe de gestió va destacar la capacitat de les JERC Vallès Occidental per dur a terme accions de caràcter reivindicatiu i formatiu a la comarca. El fins fa uns dies portaveu, es va mostrar orgullós d’haver mantingut el Vallès Occidental com la comarca amb més militants i més presència de les JERC al llarg dels Països Catalans.

En la presentació del nou portaveu comarcal, el candidat Enric del Amo va presentat el seu programa basat en una línia estratègica amb una perspectiva a llarg termini per aconseguir consolidar les JERC com la primera joventut política de la comarca. A continuació, es van anar presentant la resta de secretaries formades per gent d’arreu de l’Occidental. Són les següents:

- Eduard González, secretari d’Organització, Terrassa
- Nicolás Valle, secretari de Finances, Cerdanyola
- Bernat Picornell, secretari d’Imatge i Comunicació – Sant Cugat
- Katia Samper, secretària de la dona i moviments socials – Ripollet
- Mireia Bercial, secretària de campanyes – Terrassa
- Marc Romera, secretari de coordinació intera – Santa Perpètua de Mogoda

El congrés comarcal, després d’haver votat per unanimitat les candidatures, va acabar-se amb la intervenció del Secretari Nacional d’Organització, en Dani Mallén de Cerdanyola.