dilluns, 4 de maig del 2009

Treballem per un nou Consell de Joves



Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya també acceptarien un reordenació del Consell de la Joventut, que només s'encarrega d'organitzar el "Jove, tu també pots" per Festa Major
Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya volen recuperar un organisme que coordini les entitats juvenils de la ciutat i serveixi d’interlocutor amb la regidoria de Joventut. Proposen crear un Consell de Joves de Terrassa o bé reordenar el Consell de la Joventut, una entitat existent però amb poca activitat. Ara només s’encarrega d’organitzar l’espai alternatiu “Jove, tu també pots” per Festa Major.

El nou òrgan juvenil o la reformulació de l’actual, podria, segons els joves d’Esquerra, ampliar el nombre d’activitats durant l’any més enllà de la Festa Major. Respecte a la petició de les Noves Generacions del Partit Popular d’organitzar un espai diferenciat del “Jove, tu també pots”, les JERC responen que el què hi ha ara és obert a tothom i no exclou ningú.

Les Joventuts d’Esquerra tornen a insistir en la necessitat d’una aula d’estudi per Terrassa que no tanqui per les nits. Com que aquest equipament no és previst a curt ni mig termini proposen, mentrestant, que la Biblioteca Central amplïi els horaris. Ara obre de deu del matí a quarts de nou del vespre, amb una interrupció els dissabtes al migdia i tancant els diumenges.

Les JERC també continuen reclamant un espai que es destini en exclusiva a la pràctica del patinatge. Estan a l’espera que l’Ajuntament dedideixi on ubicar-lo tot i que ja sonen el Parc de Vallpardís o Can Tusell. La branca juvenil d’Esquerra convida els joves a unir-se als actes reivindicatius de l’1 de maig, aquest divendres.

Extret de: http://www.terrassadigital.cat