diumenge, 21 de juny del 2009

Comunicat de les JERC-Terrassa davant dels Fets del Raval de Montserrat‏

Davant dels fets ocorreguts ahir dissabte al Raval de Montserrat de Terrassa, les JERC lamentem tan la crema de la pantalla com la instal·lació de la mateixa.
L'alcalde com a màxima autoritat de la ciutat, ha de tenir en compte les sensibilitats de la població, i les conseqüències que se'n poden derivar d'aquesta instal·lació.
No es pot parlar de convivència i a la vegada col·laborar amb una cadena de televisió que fomenta per tot l'estat espanyol, l'odi cap a la llengua i la societat catalana.

Pensem que tot plegat són incidents que podrien haver-se evitat. Tot i així la violència no és l'eina adequada per construir una base social suficientment àmplia per a la construcció d'un estat sobirà.

Les JERC-Terrassa treballem de forma ininterrompuda durant tot l'any, per a millorar les condicions de vida dels joves de Terrassa, amb constància, amb esforç, amb contundència, i dins de la legalitat, que és com entenem es pot legitimitat al procés d'independència català.

Volem denunciar també la inoperancia dels membres de la seguretat municipal, ja que després de patir un sabotatge a escassos metres de la seva posició es van dedicar a fer teatre detenint membres de les JERC que restàvem al Raval de Montserrat, observant els fets com la majoria de gent. Una obra de teatre on no van faltar cops de porra i insults, tot plegat perquè la gent veiès que feien alguna cosa.

Terrassa 21 de Juny de 2009

6 comentaris:

Anònim ha dit...

VERGONZOSO E INCIVICOS, INMORALES Y MUCHAS MAS COSAS OS PODRIA DECIR!!! EXCUSAROS EN UN ACTO TAN VANDÁLICO COMO QUEMAR UNA PANTALLA DONDE HABIAN PERSONAS MAYORES Y NIÑOS QUE NO LE HACIAN NINGUN MAL A NADIE, SOLO INTENTABAN VER EL PARTIDO Y DISFRUTAR DE EL. Y OTROS SEÑORES POR UNA MIERDA DE IDEALES POLÍTICOS HACEN ESTE VANDALISMO, SOIS LO PEOR, Y ENCIMA QUE OS JUSTIFIQUEIS DICIENDO QUE EL ALCALDE SE ATENGA A LAS CONSEQUENCIAS, SOIS INMORALES Y PENOSOS. OS DEBERIAN PAGAR CON LA MISMA MONEDA, QUEMAROS TODAS LAS SEDES DE JERC... SOIS UNOS TERRORISTAS Y ESTAIS ENSUCIANDO LA IMAGEN DE TODOS LOS CATALANES Y DE CATALUNYA!! VERGUENZA NOS DA DE SER CATALANES Y ENCIMA K ALGUIEN COMO VOSOTROS SE IDENTIFIQUE COMO LOS K MIRAN POR NOSOTROS... QUE ALGUEN OS HAGA PAGAR IGUAL....

Jo mateix ha dit...

Anònim, veig que no entens el que llegeixes. Les JERC mai realitzem ni hem realitzat accions violèntes i aquest comunicat és per evidenciar que no hem estat nosaltres i dir que no estem d'acord amb aquesta mena d'actes.

Mindundi ha dit...

Aquesta vegada, els mitjans han sigut desproporcionats al fi, i aquest no els justifica pas. Però responent al col·lega anònim: "verguenza nos da de ser catalanes..." si et fa vergonya, ets lliure d'anar allà d'on te'n sentis orgullós! Jo em sento orgullosa de casa meva, Catalunya, i em fa vergonya ser part d'un estat monàrquic i espanyol, per això vull la INDEPENDÈNCIA!!! I tal com el col·lega diu: "que alguien os haga pagar igual..." dir-li que a "ojo por ojo y diente por diente..." no s'arriba enlloc! així que no titllis de terrorista a quí no ho és perquè pel que dius... "deberian (...) quemaros todas las sedes de jerc..." tu si que estaries d'acord en utilitzar la violència... i el comunicat escrit, pel que a mi m'ha donat a entendre, té per consigna el rebuig a aquest tipus de mitjà.

Anònim ha dit...

ya por eso se os fue de las manos y quemasteis la pantalla, dicho por gente de vuestro entorno, que encima son tan tontos de decirlo como una proeza!! y ya que lo ha reconocido, y sois tan sumamente valientes para hacerlo, no sseais cobardes de esconderlo!!! asumir las consequencias!!! Y si, nos sentimos avergonzados de ser catalanes cuando pasan estos actos independentitas, yo estoy de acuerdo con el que ha hablado primero, no tenemos porque irnos de la ciudad donde vivimos, por culpa de unos cuantos ciudadanos incívicos que reveindican sus accines pilíticas haciendo daño y ensuciando el nombre de los catalanes. El dia del partido estaba mi hijo de 13 años viendolo, solo os digo una cosa que si le llega a pasar algo que??? Os gustaria que en una manifestación o una fiesta de las qu vosotros haceis fueramos y os metieramos fuego??? Pues os digo que estamos en un pais con libertad de expresión y cada uno es libre de poner y ver los partidos de españa o sentirse español, al igual que vosotros de sentiros catalanistas indepentista!!!PERO SIN HACER DAÑO A NADIE!!! Y opino lo mismo que ojo por ojo diente por diente, os deberian quemar vuestras sedes asi psariais lo mismo que pasamos nosotros el sabado... Quereis que los catalanes vivamos con miedo , como pasa en el pais vasco, pues creo que no lo vais a conseguir porque aquí tenemos mas dignidad y valentía para enfrentarnos a un grupo minoritario como sois JERC.

Anònim ha dit...

mindungui si et fa vergonya ser d'un estat monàrquic i espanyol, marxa tu de Catalunya perque Catalunya es Espanya, sou una minoria els que voleu la independència ... Aixì que si no estas d'acord marxa d'aqui i deixa de fer mal a la resta de catalans i a catalunya. O sinò respecteu que es l'unic que demanem. RESPECTE.

Mindundi ha dit...

Referent al 3r anònim... no et sentis atacat. Sàpigues que ser catalanista no vol dir ser antiespanyolista... i no crec k estimar casa meva, Catalunya, faci mal a ningú, tampoc a tu ni a mi. Sàpigues també que no estic d'acord amb la teva invitació a marxar, per mi no és una opció. De la mateixa manera que la violència tampoc és una opció, ni com a mitjà ni com a fi. Per molt en desacord que es pugui estar amb alguna cosa, com la retransmissió d'aquest partit, la crema no hauria d'haver sigut el mitjà. Però l'ho millor de tot és, que dins les nostres diferències, hi han punts de cohesió. Com tu, crec que el respecte i la tolerància està per davant, perquè al cap i a la fi, tots sóm persones d'un mateix món. Tampoc estic dacord en què un il·luminat cremés la pantalla, i encara menys, amb tot el personal que hi havia allà en aquell moment. És ben bé que el personatge no es va parar a pensar en les conseqüències que podia haver tingut o li donava igual. Tenim les nostres diferències, i evidentment que no som tots iguals, però cadascú ha de treballar pel que creu que és millor, en el meu cas per Catalunya i entre altres coses, la independència, això sí, sense passar per alt una cosa tant cabdal com el respecte i la tolerància mútua.