dilluns, 24 de novembre del 2008

Sí a la gratuitat del Bus pels menors de 12 anys!

Ens felicitem perquè veiem escoltada una part de la nostra ja històrica demanda -facilitats pels joves al transport públic- i per això mostrem el nostre total suport a la proposta.

Tots sabem que va ser proposta electoral del PSC de Terrassa la gratuïtat del bus per als jubilats de la ciutat. Entenem que és un col·lectiu que necessita d’aquestes ajudes. Però aleshores ningú va tenir en compte que els joves també som un col·lectiu amb pocs recursos i que potser també podríem haver accedit a -ja no la gratuïtat- sinó a un descompte, en el transport públic de la ciutat.

Ara amb la proposta d’ERC i ICV-EUIA, les famílies, poden comptar amb el bus, com una alternativa eficaç al transport privat. Trobem que és una mesura anticrisi molt eficient perquè a més pot ajudar a que els menors de 12 es moguin i tinguin una certa llibertat dins la mateixa ciutat, i no haver de dependre dels pares per tot.

Estem segurs doncs que la resta de partits del consistòri, hi donaran suport.

Esperem que tard o d’hora arribin les facilitats per tot el col·lectiu jove de la ciutat, des de les JERC i amb el vostre suport, continuarem treballant perquè sigui una realitat!!