divendres, 31 d’octubre del 2008

100 anys 100 cims


El passat dissabte 25 d'octubre, les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya - Vallès Occidental hem pujat a la Mola, cim situat a la nostra comarca, per tal de dur-hi la bandera estelada. Des de les JERC, sempre hem tingut clar que cal potenciar l'eix nacional i donar molta importància a la nostra història recent per tal de poder avançar cap a un millor futur, en definitiva per avançar cap a la independència.

Han estat molts els que han lluitat per aquesta llibertat. Molts s'han hagut de quedar pel camí, però els que actualment treballem des de tots els fronts i sobretot les següents generacions, són els que hauran de lluitar per mantenir viu aquest esperit de sobiranisme.

Segurament, la bandera estelada és la bandera de moltes i moltes persones. No només Catalans, sinó que també per altres pobles oprimits per un país que ocupa l'espai vital de desenvolupament del dia a dia. L'estelada és present a tot arreu, ja sigui en forma, per exemple, d'Ikurriña o altra bandera llibertària.

Pujant al sostre del Vallès Occidental, des de les JERC volem evocar a tots aquests desitjos i realitats i celebrar així que la bandera que ens ha de dur cap a la llibertat definitiva celebra cent anys d'existència!

JERC-Vallès Occidental

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em dóna molta alegria saber que encara a Terrassa hi queden joves que són patriotes. Tant debò que molta gent no tant jove també ho fós.

Però com que canviar l´orgull dels catalans és molt complicat i sempre fa falta més d´un per fer-ho, com autor del bloc: www.elfilconductor.blogspot.com m´agradaria col·laborar en el vostre bloc amb alguns articles nous quan el temps m´ho permeti. I si teniu interès en publicar-ne algun que hi veieu allí cap al vostre, i que us sembli suggerent, ho podeu fer, sempre hi quan en poseu el nom de la font o el de l´autor.

att.
LA VICTÒRIA
l´autor

Eduard González ha dit...

Estem encantats de la teva col·laboració.

No pateixis que si agafem un article del teu bloc o de qualsevol altre, mirarem sempre de posar la font, o un enllaç a la pàgina d'origen.

Et faig saber, que aproximadament cada 3 mesos editem "El Teler" on fem un recull d'articles i els distribuïm en els diferents actes que fem, així com per bars i locals, biblioteques, etc..

Apa: Salut!